Blokker koppeling voor webshops

Bied je producten automatisch aan op je Blokker verkoopaccount. Synchroniseer orders en voorraad naar je eigen webshop. Blokker is een gesloten marketplace waarvoor je je eerst dient aan te melden.

Blokker integratie en koppeling

Channable is integratiepartner van Blokker en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je Blokker-verkopers account te koppelen met EasyAds kun je producten met EAN-nummer te koop aanbieden. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Daarbuiten is er voor Blokker een uitgebreid data- Insights dashboard beschikbaar waar je commissies en daadwerkelijke sales informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct welke producten het best worden verkocht en wat je ‘netto’ omzet is.

Blokker integratie en koppeling

Verkopen via Blokker

Blokker is een bekend fenomeen in Nederland en met haar marketplace ook heel succesvol. Blokker.nl is een gesloten platform (Blokker Connect) waar je als verkoper eerst een samenwerkingsovereenkomst dient af te sluiten, stuur een e-mail naar: service@blokker.nl

Een koper van jouw product bestelt én koopt deze bij Blokker. Nadat je de product(en) hebt verzonden, maakt Blokker het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. De commissies variëren o.a. per rubriek. Meer informatie

Mogelijkheden voor Blokker partners

  • Beschikbare landen: EU
  • Beschikbaar binnen ieder account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk