VVB - Verzenden Via Bol (beta)

Voordelige verzend tarieven, minder verantwoordelijkheden? Koppel je producten automatisch aan de verzendmethode VVB – verzenden via bol.com. Synchroniseer de orders inclusief de VVB verzend labels naar je eigen webshop.

VVB koppeling en integratie voor webshops

EasyAds is integratiepartner van Bol.com en heeft een buiten de reguliere koppelingen met dit verkoopkanaal een extra VVB koppeling ontwikkeld. Door je bol-verkopers account te koppelen met EasyAds kunnen jouw bol-orders met de verzend methode VVB automatisch geïntegreerd worden in jouw back-end. De voorraad wordt tevens gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Je ontvang de verzendlabels (brievenbus of pakket) automatisch in jouw webshop-software, daar kun je ze downloaden en uitdraaien. Je stuurt de producten op zoals je gewend bent en wij geven de verzend status weer door aan Bol. Op die manier kun je VVB integreren in jouw gangbare processen.

VVB

Wat is Verzenden via bol.com?

Met de dienst Verzenden Via Bol.com verzend je jouw bestellingen zorgeloos en tegen aantrekkelijke tarieven (2,90 euro voor brievenbuspost en vanaf 4,75 euro voor een pakket) - zolang je vanuit Nederland verstuurt. Je wordt niet meer aangesproken op de prestaties van de vervoerder, alleen voor het op tijd aanleveren bij de vervoerder. Meld je hier aan voor VVB

Verder kun je kosteloos extra bezorg opties bieden aan je klanten en worden klantvragen over de levering worden beantwoord door bol.com. Zoekgeraakte zendingen worden tot 75 procent van de verkoopprijs vergoed, inclusief de verzendkosten. Meer informatie

Overige mogelijkheden voor bol.com verkopers

Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen