Marktplaats.nl koppeling voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je Marktplaats.nl Admarkt account. Optimaliseer je campagne via het uitgebreide Insight dashboard. De beste Marktplaats-tool op de markt!

Marktplaats.nl integratie en koppeling

Channable is integratiepartner van Marktplaats.nl en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je marktplaats-verkopers account te koppelen met Channable kunnen je producten automatisch aanbieden. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

Daarbuiten heeft Channable voor Marktplaats.nl een uitgebreid data- Insights dashboard ontwikkeld waar je je budget, kosten en resultaat informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct waar het meest op wordt gezocht en welke producten het best worden verkocht.

EasyAds Performane Dashboard: Marktplaats
Marktplaats koppeling en integratie

Verkopen via Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is de grootste advertentieplatform in Nederland. Door je producten via dit verkoopkanaal aan te bieden bereik je in één klap alle Nederlanders die wel eens op Marktplaats.nl ‘shoppen’. Marktplaats.nl is een open platform waar je je voor kan aanmelden als Admarkt verkoper. Ontvang €100 gratis adspend met code ADMEASYADS2022. Open een Marktplaats Admarkt account

Een bezoeker van Marktplaats klikt op de link in de advertentie naar jouw webshop. De koper van bestelt én koopt het product rechtstreeks bij jou. Marktplaats.nl rekent hiervoor een cost-per-klik vergoeding. De CPC tarieven variëren o.a. per rubriek: Bekijk CPC tarieven

Mogelijkheden voor Marktplaats.nl verkopers

  • Realtime API koppeling voor Marktplaats.nl en webshop
  • Insight dashboard voor Marktplaats.nl
  • Datafeed tool voor Marktplaats.nl
Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk