Insights en analytics

Zien waar je potentie ligt? Krijg de juiste inzichten via onze Insights dashboards voor bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon. Maak eenvoudig data gedreven beslissingen en optimalisaties zonder gebruik van complexe tools.

Essentiële informatie op 1 plek

EasyAds werkt voor de meest belangrijke marketplaces en advertentiekanalen met Insights van Channable waarmee we overzichtelijk de essentiële data en informatie combineren. Dit geeft direct inzicht in jouw potentie, campagneresultaten én werkelijk resultaat.

De data wordt verzameld uit verschillende bronnen via het verkoopkanaal, google analytics en jouw eigen back-end. Dit klinkt als ingewikkelde machine learning (dat is het ook), maar zoals wij het zeggen; gewoon de belangrijke cijfertjes bij elkaar zetten op een overzichtelijke manier!

EasyAds Insights

Insights voor marketplaces

Voor marketplaces als bol.com en Amazon willen we weten of jouw producten al bekend zijn, of er al verkopers op de listings staan, wie de buy-box heeft en tegen welke prijs dat is. Aan de andere kant wil je weten hoeveel omzet je maakt, welke producten er zijn verkocht, welke marges je afdraagt aan bol.com of Amazon en wat je precies hebt ‘overgehouden’.

We kunnen deze informatie op kanaal, rubriek, product en collectief niveau inzien en gebruiken. Daarmee is het mogelijk om regels aan te maken die gaan sturen op deze data i.pv. van een onderbuik gevoel.

Insights voor advertentiekanalen

Voor advertentiekanalen als Google Shopping en Marktplaats willen we weten hoe de CTR’s van je advertenties en campagnes zijn, hoeveel bezoekers er via welke advertenties op je website komen en wat hiervan de kosten zijn. Aan de andere kant willen we weten hoe je performance is, hoeveel omzet je maakt, welke producten er daadwerkelijk worden verkocht en welke ROAS je behaalt binnen bepaalde campagnes.

We kunnen al deze informatie op product, advertentiegroep, campagne en biedstrategie niveau inzien en gebruiken. Daarmee kunnen er regels aangemaakt worden die automatisch campagnes gaan optimaliseren.

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk