Datafeed manager

Of je nou met een losse feed of webshop-software werkt, met de datafeed manager kunnen we jouw velden, rubrieken en attributen correct 'mappen'. Er is altijd een manier om het voor elkaar te krijgen.

Jouw data is de basis

Heb je een losse in XML, CSV of JSON format? Dan kunnen we deze inlezen en instellen zodat we je producten kunnen publiceren naar allerlei verkoopkanalen. Let wel, jouw succes is zo goed als jouw data!

Gebruik je als import een webshop-software koppeling? Dan kun je buiten het optimaliseren en publiceren van je producten, ook orders van marketplaces terug ontvangen naar je webshop. Wel zo handig.

Webshop koppelingen en integraties
Optimaliseer advertenties met regels

Mapping van rubrieken en kenmerken

Het koppelen van velden en rubrieken is een secuur klusje. Wij maken gebruik van slimme business rules (if-this-then-that) om alle benodigde data bij een kanaal te krijgen, maar ook om een betere titel te maken.

Een groot voordeel als jouw producten nog niet bekend zijn op bepaalde marketplaces zoals seizoens producten. Maar ook verschillende prijzen, verzendkosten en pauzeregels instellen voor elk kanaal wordt mogelijk.

Publiceren waar je maar wil

Verkoop eenvoudig via alle verschillende verkoopkanalen in heel Europa. Je productdata, prijzen en voorraad wordt meerdere malen per dag automatisch bijgewerkt op alle kanalen aan de hand van jouw datafeed of shopdata en toegepaste regels.

Marketplaces en verkoopkanalen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk