2dehands.be koppeling voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je 2dehands.be en 2ememain.be Admarkt account. Optimaliseer je campagne via het uitgebreide Insight dashboard. De grootste marktplaats van Belgie.

2dehands.be integratie en koppeling

Channable is integratiepartner van 2dehands.be en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je 2dehands-verkopers account te koppelen met Channable kunnen je producten automatisch aanbieden. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

Daarbuiten heeft Channable voor 2dehands.be een uitgebreid data- Insights dashboard ontwikkeld waar je je budget, kosten en resultaat informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct waar het meest op wordt gezocht en welke producten het best worden verkocht.

EasyAds Performane Dashboard: Marktplaats
2dehands koppeling en integratie

Verkopen via 2dehands.be

2dehands.be en 2ememain.be zijn de grootste advertentieplatformen in Vlaanderen en Wallonie. Door je producten via deze verkoopkanaal aan te bieden bereik je in één klap alle Belgen. 2dehands.be is een open platform waar je je voor kan aanmelden als Admarkt verkoper. Ontvang €100 gratis adspend met code ADMEASYADS21 Meer informatie

Een bezoeker van 2dehands.be klikt op de link in de advertentie naar jouw webshop. De koper bestelt én koopt het product rechtstreeks bij jou. 2dehands.be rekent hiervoor een cost-per-klik vergoeding. De cpc tarieven variëren o.a. per rubriek.

Mogelijkheden voor 2dehands.be verkopers

Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk