Decathlon koppeling voor webshops

Bied je producten automatisch aan op je Decathlon verkoopaccount. Synchroniseer orders en voorraad naar je eigen webshop. Decathlon is een gesloten marketplace waarvoor je je eerst dient aan te melden.

Decathlon integratie en koppeling

Channable is integratiepartner van Decathlon en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. Door je Dectahlon-verkopers account te koppelen met EasyAds kun je producten met EAN-nummer te koop aanbieden. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je geen nee hoeft te verkopen.

Daarbuiten is er voor Decathlon een uitgebreid data- Insights dashboard beschikbaar waar je commissies en daadwerkelijke sales informatie beschikbaar hebt. Zo zie je direct welke producten het best worden verkocht en wat je ‘netto’ omzet is.

Decathlon integratie en koppeling

Verkopen via Decathlon

Decathlon is een succesvolle marketplace op gebied van sportsware in Europa. Decathlon is een gesloten platform waar je als verkoper eerst een samenwerkingsovereenkomst dient af te sluiten. Meer informatie

Een koper van jouw product bestelt én koopt deze bij Decathlon. Nadat je de product(en) hebt verzonden, maakt Decathlon het aankoopbedrag minus de commissie aan je over. De commissies variëren o.a. per rubriek. Meer informatie.

Mogelijkheden voor Decathlon partners

  • Beschikbare landen: EU
  • Beschikbaar binnen ieder account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk