Google Shopping Gratis voor webshops

Bied je producten volledig automatisch en gratis aan op Google Shopping via EasyAds. Koppel je shop aan het Google Merchant Center account en maak gebruik van het grootste gratis advertentienetwerk in de wereld.

Google Shopping integratie en koppeling

EasyAds is partner van Google en heeft een realtime koppeling met de API’s van dit verkoopkanaal. De producten kun je toevoegen aan het Google Shopping-tabblad door gebruik te maken van het Google Merchant Center. Hier worden de te adverteren producten beoordeeld, voordat de producten live komen te staan op het Google Shopping-tabblad.

Door je Google Merchant Center account te koppelen met EasyAds kunnen je producten automatisch aanbieden. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

Google Shopping statistieken
Google Shopping integratie en koppeling

Kosteloos verkopen via Google Shopping

Via de gratis adverteren versie van Google Shopping is het mogelijk om jouw producten kosteloos op Google te plaatsen. Waar je normaliter CPC kosten betaalt voor het plaatsen van producten op Google Shopping, is het dus ook mogelijk om jouw producten gratis te plaatsen op het Google Shopping-tabblad. Betaalde Google Shopping Ads zijn ook mogelijk.

Je producten worden geplaatst onder de tab ‘Shopping’ en tussen de ‘normale zoekresultaten’ bij Google. Hiervoor heb je een Google Merchant Center nodig.

Mogelijkheden voor Google Shopping

  • Realtime API koppeling voor Merchant Center en Google Ads
  • Google Shopping Ads (de betaalde variant)
  • Insight dashboard voor Google Shopping Ads
  • Google Shopping SEA tool
Webshop koppelingen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen