EasyAds is bol.com Gold partner

Dit houdt in dat we alles weten over de techniek, maar ook hoe je in daarna meegroeit met bol.com. Die combinatie kan jou wellicht verder helpen omdat techniek slechts een startpunt is voor een gezond verkoopkanaal.

Integratiepartner van bol.com

EasyAds is integratiepartner van Bol.com en heeft realtime koppelingen met de API’s van bol.com. Je kunt jouw producten met EAN-nummer automatisch aanbieden op bol.com. Prijs- en leveringstijden regels zijn eenvoudig in te stellen. De orders en jouw voorraad worden gesynchroniseerd zodat je volledig vanuit je eigen back-end kan werken.  Verder is er een Insight Performance dashboard beschikbaar die je inzicht geeft in het koopblok, verkoop en kosten op bol.com.

bol.com
EasyAds support & service

Marketingpartner van bol.com

EasyAds is naast integratie partner ook marketing partner van bol.com. We helpen bol.com verkopers die willen doorgroeien. Hands-on en tegen betaalbare tarieven. Onze Marketplace specialisten beheren jouw belangen op bol.com en starten met een scan om te zien waar jouw potentie ligt. Focus heeft het professionaliseren van je content, pricing en eventueel sponserd products. Bekijk hier meer informatie

Mogelijkheden voor bol.com verkopers

Import
Hulp nodig met Bol.com?