Lightspeed koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit Lightspeed automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De Lightspeed koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

Lightspeed integratie en koppeling

Channable en Lightspeed hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je Lightspeed shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Insight dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

Lightspeed integratie en koppeling

Verkopen met Lightspeed

Lightspeed biedt oplossingen voor eCommerce, retail en restaurants met een compleet kassasysteem. Lightspeed is gemakkelijk aan te sluiten op verschillende kanalen zoals social media, SEO, nieuwsbrieven en e-mails.

Webwinkels van Lightspeed zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Lightspeed oplossingen zoals een kassasysteem. Meer informatie

Mogelijkheden voor Lightspeed webshops

Marketplaces en verkoopkanalen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk