WooCommerce koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit WooCommerce automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De WooCommerce koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

WooCommerce integratie en koppeling

Channable en WooCommerce hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je WooCommerce shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Insight dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

WooCommerce integratie en koppeling

Verkopen met WooCommerce

WooCommerce is een flexibele, open-source webshop oplossing gebouwd op WordPress. Voeg de WooCommerce-plug-in toe aan elke WordPress-site en zet binnen enkele minuten een nieuwe winkel op. Inclusief veilige betalingen, configureerbare verzendopties en meer.Meer informatie

Mogelijkheden voor WooCommerce webshops

Marketplaces en verkoopkanalen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk