Strato koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit Strato automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De Strato koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

Strato integratie en koppeling

EasyAds en Strato hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je Strato shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Inisght dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

EasyAds - Ordersynchronisatie
EasyAds Strato integratie

Verkopen met Strato

Strato biedt complete webshops aan inclusief betaal- en verzendmethoden als iDEAL en PostNL. Daarnaast kun je een Strato webshop koppelen aan verschillende verkoopkanalen via EasyAds. Tot slot voldoet de webshop aan alle juridische vereisten, en wordt deze beveiligd met een eigen SSL-certificaat. Meer informatie

Mogelijkheden voor Shoptrader webshops

Online verkoopkanalen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen