Shoptrader koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit Shoptrader automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De Shoptrader koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

Shoptrader integratie en koppeling

Channable en Shoptrader hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je Shoptrader shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Inisght dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

Shoptrader integratie en koppeling

Verkopen met Shoptrader

Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten.

Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Meer informatie

Mogelijkheden voor Shoptrader webshops

Marketplaces en verkoopkanalen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk