EasyWebshop koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit EasyWebshop automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De EasyWebshop koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

EasyWebshop integratie en koppeling

EasyAds en EasyWebshop hebben een realtime feed koppeling. Productinformatie, voorraad en prijzen worden overgenomen van jouw shop.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Inisght dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

EasyAds - Ordersynchronisatie
EasyWebshop integratie en koppeling

Verkopen met EasyWebshop

EasyWebshop is een gebruiksvriendelijk en compleet webshoppakket waarmee u zelf zonder technische kennis een webshop kunt bouwen. Open een EasyWebshop

De software is speciaal ontwikkeld voor de Europese e-commerce markt en heeft verregaande optimalisaties voor een perfecte vindbaarheid in zoekmachines. EasyWebshop maakt het makkelijk om uw eigen webshop te ontwerpen, foto's te uploaden en betalingen te ontvangen zonder ongemakken.

Mogelijkheden voor EasyWebshops

Online verkoopkanalen

Probeer EasyAds gratis

De beste support
Test met live data
Geen opzegtermijnen