Bigshopper feed voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je Bigshopper account. Importeer en beheer je producten in je Bigshopper account met een geoptimaliseerde feed via Channable.

Bigshopper integratie en koppeling

Channable heeft een realtime feed koppeling voor Bigshopper beschikbaar. Door de feed in te lezen in je Bigshopper account, creëer je automatisch product listings. Het beheer doe je in je eigen Bigshopper account. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

Bigshopper integratie en koppeling

Verkopen via Bigshopper

Bigshopper is één van de eerste prijsvergelijkingssites en CSS partners van Nederland. Bigshopper is onafhankelijk en verkoopt zelf geen producten. Bezoekers worden vanaf Bigshopper door verwezen naar de aangesloten webshops zonder daarvoor klikkosten in rekening te brengen. Kortom, zowel kliks naar Bigshopper vanuit Google als vanaf Bigshopper naar jouw webshop zijn gratis.

Bigshopper hanteert een overzichtelijk en transparant prijsmodel. Je kunt er gratis starten (er zijn geen aansluitkosten) en het is maandelijks opzegbaar Meld je hier aan

Mogelijkheden voor Bigshopper verkopers

  • Realtime API koppeling voor Bigshopper en webshop
  • Datafeed tool voor Bigshopper
  • Beschikbare landen: 21 landen in Europa
  • Beschikbaar binnen ieder account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk