Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste EasyAds-nieuws. Je vindt hier alle nieuwe verkoopkanalen, webshopkoppelingen, features en updates!

EasyAds en Channable werken vanaf nu samen!

EasyAds heeft een nieuwe krachtige motor, namelijk die van Channable. We hebben de sterkte punten van beide bedrijven gecombineerd waarin Channable - marktleider van e-commerce tools - de technische basis wordt voor EasyAds klanten.

EasyAds verzorgt de service (set-ups, instellingen en beheer) zoals je dat van ons gewend bent. Wij kunnen je nu nog beter ondersteunen met jouw online sales & marketing via de techniek van Channable. Op die manier heb je de beste service én techniek gecombineerd voor jouw e-commerce activiteiten voor hetzelfde geld!

Streepje | EasyAds

bol.com vindt ons leuk

EasyAds werkt al jaren met bol.com samen om haar gezamenlijke klanten te helpen. Nu hebben ze daar in Utrecht een mooi label voor als ze je écht heel leuk vinden. Nou bij deze; de liefde is geheel wederzijds.

Streepje | EasyAds

Nieuwe jas voor EasyAds

We hebben een nieuwe website gelanceerd. Meer relevante informatie in een up2date jas!
Streepje | EasyAds

Decathlon, Blokker, VidaXL en kleertjes

Marketplace alert! We hebben een aantal nieuwe marketplaces toegevoegd.
Streepje | EasyAds

Google Shopping

Wil jij ook gratis Google Shopping traffic?

Goed nieuws voor webshops! Google zal deze maand ook in Nederland officieel starten om een deel van de Google Shopping ads gratis te maken. Geen vervanging voor betaalde campagnes, maar wel gratis extra bereik.
Kijk hier voor meer informatie over de gratis versie van Google Shopping en onze service.
Streepje | EasyAds

Amazon

Amazon optuigen ingewikkeld?

Voor Amazon hebben we de tools en specialisten in huis. Hierdoor kunnen we prettige MKB tarieven hanteren én full-service zijn. We helpen je met het opzetten van het account, het aanleveren van je producten en order automatisering. Onze Amazon specialisten kunnen indien gewenst een sponsered products campagne voor je opzetten.
Kijk hier voor meer informatie over Amazon en onze service.
Streepje | EasyAds

SMART Shopping

Google Shopping uitbesteden duur?

Er zijn online marketing bureau's willen je graag in die waan laten. Feit is dat je met automatisering al meer dan de helft van de 'bureau-uren' kan besparen. Daarnaast is software slimmer waardoor je betere resultaten haalt.
EasyAds is een e-commerce software bedrijf dat geavanceerde tools heeft ontwikkeld voor de grote verkoopkanalen. Dit combineren we met onze eigen team SEA specialisten die campagnes voor klanten sturen op winstmaximalisatie.
Streepje | EasyAds

Beurs Utrecht

EasyAds op de webwinkel vakdagen 2020

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs op 29 en 30 januari bij de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht voor een demo en kop koffie. Je vindt ons naast Marktplaats en Lightspeed op stand 210.
Streepje | EasyAds

Nieuwe naam

AdvertentiePlanet wordt EasyAds

EasyAds B.V. heeft per 1 juli 2019 haar producten AdvertentiePlanet en ZoekertjesPlanet samengevoegd onder de naam EasyAds. Het beftreft puur een naamswijziging, het systeem en eigendom zijn ongewijzigd. EasyAds is daarmee beter in staat haar vernieuwde full-service dienstverlening aan te bieden aan bestaande en nieuwe klanten. De channel-specifieke labels Marktfeed en Bolfeed blijven ongewijzigd.
Streepje | EasyAds

Google Premier Partner

Google is blij met ons

Afgelopen maanden zijn wij gestart met campagnebeheer voor onze klanten als aanvullende dienstverlening. De resultaten liegen er niet om! Onze eigen Google Ads tool icm onze SEA specialisten zijn een winnend team. Google heeft EasyAds daarom de hoogst haalbare partner kwalificatie gegeven. EasyAds heeft daardoor toegang tot specifieke trainingen en ondersteuning van Google. Klanten profiteren hiervan.
Premier Google Partner | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuw kantoor

Klaar voor de toekomst

Na 5 jaar groei hadden we wat meer ruimte nodig. Ons nieuwe kantoor is helemaal zoals we het graag wilden hebben en klaar voor nieuwe collega's per mei 2019. Prettige werkplekken, een bar, extra toiletten, relaxte meeting rooms en pal naast de A2 en het spoor van Breukelen.
                         
Streepje | EasyAds

Start campagnebeheer

EasyAds biedt campagne beheer aan

Geen verstand van of tijd voor het beheren van je campagnes? Vanaf vandaag kun je door onze SEA specialisten je campagnes laten beheren op Marktplaats.nl, 2ehands.be, Google Shopping en Facebook. Met de maandelijkse rapportage en het persoonlijk contact blijf je op de hoogte van de campagneresultaten. We sturen op jouw eigen doelen en een zo hoog mogelijk resultaat.
Verkopen meten | ZoekertjesPlanet
Streepje | EasyAds

Beurs Utrecht

Kick-off nieuwe jaar op webwinkel vakdagen

In 2019 komen er veel nieuwe mogelijkheden bij voor onze gebruikers. Kom langs op 23 en 24 januari bij de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs te Utrecht voor een demo en kop koffie. Je vindt ons naast Marktplaats en Lightspeed op stand 210.
Streepje | EasyAds

Nieuw verkoopkanaal

Promoot je producten met Facebook Dynamic Ads

Met Facebook Dynamic Ads kan je geheel nieuwe doelgroepen bereiken op basis van interesses, maar ook bekende bezoekers retargeten. Zodra iemand specifieke producten in je webshop heeft bekeken zullen jouw producten ook in zijn of haar tijdlijn worden getoond.

Meer informatie >>

Facebook icon | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuwe feature

Synchroniseer je bestellingen met orderkoppeling

Synchroniseer bestellingen tussen verschillende marketplaces en je webshop. Zodra iemand je product koopt, wordt de order met bestelgegevens doorgestuurd naar je webshop. De voorraad wordt automatisch aangepast bij jou en de betreffende marketplace. Als je de bestelling verzonden hebt, sturen wij de Track & Trace code door naar bijvoorbeeld bol.com. De orders worden verwerkt op dezelfde manier als de orders uit de eigen webshop.
Streepje | EasyAds

Nieuw verkoopkanaal

Verkoop op het grootste e-commerce platform van Duitsland

De online marktplaats Amazon.de biedt hun klanten niet alleen aantrekkelijke prijzen en een grote verscheidenheid aan producten, maar ook goede klantenservice. Je kunt je producten op alle vijf de Europese Amazon marktplaatsen verkopen: Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje.
Amazon icon | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuwe webshopkoppeling

Gemakkelijk importeren voor Shopify en PrestaShop klanten

Vanaf vandaag koppel je gemakkelijk en snel je Shopify webshop of PrestaShop via de nieuwe plug-ins. Staat jouw webshop hier nog niet tussen? Dan kan je altijd koppelen met een datafeed of we bouwen een scraper voor je!
            
Streepje | EasyAds

Nieuwe webshopkoppeling

De EasyWebshop plug-in is klaar voor gebruik

We hebben de afgelopen maanden al meerdere webshopkoppelingen toegevoegd en nu volgt ook EasyWebshop. Hulp nodig bij de koppeling? We helpen je graag verder!
Streepje | EasyAds

Nieuwe webshopkoppeling

Start 2018 met jouw CCV Shop koppeling

We beginnen het nieuwe jaar goed voor alle CCV Shop-klanten. Voortaan koppel je eenvoudig je webshop zonder XML feed of scraper.
CCV Shop koppeling | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuwe feature

Bepaal jouw budget met Cost Control

Op veler verzoek bieden we vanaf vandaag Cost Control voor Marktplaats, 2dehands.be en 2ememain.be. Met Cost Control stel je jouw budget in en krijg je een melding zodra dit budget bereikt is. Ook kan je ervoor kiezen om advertenties automatisch te pauzeren na het bereiken van je budget. Zo kan je precies bepalen wat je per dag of per maand uitgeeft en kom je niet voor verassingen te staan.
Streepje | EasyAds

Nieuw verkoopkanaal

Extra omzet in België met 2ehands.be

Met een knaller het jaar afsluiten? Plaats dan nu je producten automatisch op 2dehands.be en 2ememain.be. De 2 grootste marktplaatsen van Vlaanderen en Wallonië zijn vanaf vandaag beschikbaar.
tweedehands icon | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuwe webshopkoppeling

Goed nieuws voor MijnWebwinkel klanten

Heb jij een MijnWebwinkel shop? Dan hebben we goed nieuws. Voortaan wordt de koppeling met MijnWebwinkel ondersteund door EasyAds en er worden constant nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de koppeling.
Mijnwebwinkel koppeling | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuw verkoopkanaal

Vergroot je bereik met eBay

Bereik meer dan 100 miljoen geregistreerde gebruikers op eBay. De wereldwijde online handelsplaats is in 1995 opgericht en vormt een community voor de verkoop van objecten en services door personen en kleine bedrijven.
eBay logo | EasyAds
Streepje | EasyAds

september 2017
Nieuwe feature

Ontdek het koopblok in het nieuwe bol.com dashboard

Het bol.com dashboard biedt vanaf vandaag nog meer inzicht. Je ziet direct de commissie, omzet en winst per product én wie er in het koopblok staat. Circa 90% van de verkopen bij bol.com komen toe aan degene die in het koopblok staat. Daarom kun je nu precies zien wie daar staat met jouw producten en je prijs hierop aanpassen zodat je gegarandeerd meer gaat verkopen.
Streepje | EasyAds

Nieuw verkoopkanaal

Verbeter je vindbaarheid met Google Shopping

Google Shopping helpt winkelende gebruikers bij het vinden van producten en helpt jou bij het verkopen van deze producten. Met Google Shopping realiseer je meer kwalitatieve leads en meer traffic naar je webshop.
Google Shopping logo | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuwe webshopkoppeling

Koppel binnen 3 minuten je Lightspeed webshop

Voortaan kan je als Lightspeed gebruiker direct je webshop koppelen. EasyAds heeft sinds deze week namelijk een plug-in die je producten automatisch importeert.
Lightspeed koppeling | EasyAds
Streepje | EasyAds

Nieuw jaar, nieuwe software

90 uur per week, 38 developers, 2.470 koffie, 18.900 hamburgers, 587 grijze haren? Nou ja, bijna dan... maar het resultaat er zeker zijn! EasyAds introduceert in 2017 haar vernieuwde systeem waarmee je je advertenties en producten nog beter kan publiceren, beheren en analyseren op alle verkoopkanalen.