Mijnwebwinkel koppeling met verkoopkanalen

Plaats je producten vanuit Mijnwebwinkel automatisch op Marketplaces en andere verkoopkanalen. De Mijnwebwinkel koppeling is geschikt voor alle kanalen o.a. Bol.com, Google Shopping, Marktplaats en Amazon.

Mijnwebwinkel integratie en koppeling

Channable en Mijnwebwinkel hebben een realtime koppeling via de beschikbare plug-in. Productinformatie en prijzen worden overgenomen van jouw shop. Orders en voorraad worden gesynchroniseerd zodat je alles vanuit je Mijnwebwinkel shop kan beheren.

Met de uitgebreide Insights Marketplace dashboards zie je direct waar jouw potentie ligt, welke producten het best worden verkocht en wie er in het ‘koopblok’ staat. Voor Advertentiekanalen zoals Google Shopping en Marktplaats zijn er Inisght dashboards om je campagnes te monitoren en bij te sturen.

Mijnwebwinkel integratie en koppeling

Verkopen met Mijnwebwinkel

MyOnlineStore is het overkoepelende begrip van deze organisatie. In Nederland onder de naam Mijnwebwinkel. Je kiest samen met tienduizenden andere ondernemers voor een platform met veel ervaring en kennis die je helpt groeien naar een succesvol online retailer. Open een Mijnwebwinkel webshop

Mijnwebwinkel gelooft in een wereld waar gepassioneerde ondernemers in een paar klikken een mooie webwinkel kunnen starten. Ruim 42.000 webwinkeliers maken gebruik van het platform. Samen zijn zij goed voor 1.5 miljoen+ transacties per jaar.

Mogelijkheden voor Mijnwebwinkel webshops

Marketplaces en verkoopkanalen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk