Kieskeurig feed voor webshops

Bied je producten volledig automatisch aan op je Kieskeurig account. Importeer en beheer je producten in je Kieskeurig account met een geoptimaliseerde feed via Channable.

Kieskeurig integratie en koppeling

Channable heeft een realtime feed koppeling voor Kieskeurig beschikbaar. Door de feed in te lezen in je Kieskeurig account, creëer je automatisch product listings. Het beheer doe je in je eigen Kieskeurig account. Voorraden worden gesynchroniseerd zodat er geen producten online staan die je niet op voorraad hebt.

Kieskeurig integratie en koppeling

Verkopen via Kieskeurig

Kieskeurig.nl is in 1999 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Meer informatie

Het doel van dit verkoopkanaal is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten die webshops aanbieden. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten. Daarnaast kunnen bezoekers ook doorklikken naar de productpagina van jouw webshop.

Mogelijkheden voor Kieskeurig verkopers

  • Realtime API koppeling voor Kieskeurig en webshop
  • Datafeed tool voor Kieskeurig
  • Beschikbare landen: NL, BE
  • Beschikbaar binnen ieder account van EasyAds
Webshop koppelingen

Probeer ons eens!

De beste support
De beste service
MKB vriendelijk